Wil je goed leren zingen? Dan ben je aan het goede adres bij onze zangschool.In de zangschool wordt er gewerkt aan de kwaliteit van zingen, stemvorming, notenlezen en het plezier in zingen. Er wordt zangles gegeven volgens de Lichtenberger methode, een natuurlijke en creatieve lesmethode.

De Lichtenberger Methode  is een methode voor de ontwikkeling van de stemklank, die eigenlijk omgekeerd werkt ten opzichte van de gebruikelijke zangpedagogiek.
De meeste methodes benaderen het zingen vanuit een motorische invalshoek: het uitvoeren van praktische opdrachten om een bepaald klinkend resultaat te verkrijgen. Denk aan: controle over de ademhaling, buik aanspannen, gezichtsexpressie, articulatie. De Lichtenberger Methode werkt met sensorische stimulatie, waarbij de zintuigelijke waarneming centraal staat. Door het ervaren van de stemklank laat je de klank zichzelf ontwikkelen


"Door de Lichtenberg Methode ervaar ik dat zingen veel makkelijker is. Mijn stem klinkt persoonlijker, rijker en meer ontspannen."

De leerlingen van de zangschool krijgen de mogelijkheid om mee te doen in exclusieve projectkoren en optredens. 

Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden. 
De zangschool biedt de volgende activiteiten aan voor volwassenen:
  • Zangles in Utrecht en Soest 
  • Projectkoren
  • Workshops