Stichting Canta Utrecht
De Stichting Canta Utrecht stelt zich ten doel om voor de leerlingen van de Zangschool Utrecht activiteiten mogelijk te maken die bijdragen aan het opdoen van podiumervaring.
Waar de Zangschool zich richt op de zanglessen, op educatie, richt de stichting zich op de financiële mogelijkheden voor de extraatjes en activiteiten naast het reguliere lesprogramma, zodat de Zangschool de mogelijkheid krijgt een breed programma te bieden: concerten, uitjes, uitwisselingen, deelname aan korenfestivals, gastdocenten, workshops, etc.

De stichting wil daarmee bereiken dat een breed publiek kan genieten van kwalitatief hoogwaardige kinder- en jeugdzang, Optredens zijn natuurlijk voor een breed publiek toegankelijk en dragen bij aan het culturele aanbod in Utrecht en omgeving. De Zangschool levert hoge kwaliteit, laat op lokale, nationale en internationale podia haar kunnen zien, en draagt bij aan een breed netwerk van kinder- en jeugdkoren. Met het faciliteren van onze toekomstige zangers om in brede zin ervaring op te doen, levert de stichting een bijdrage aan het toekomstige muzikale klimaat.

De stichting zoekt fondsen en subsidies voor haar ondersteuning.

Word Vriend van Canta Utrecht. Daarmee ondersteun je de concerten en activiteiten van de Zangschool Utrecht. Zo draag je bij aan de zangontwikkeling van kinderen én aan het Utrechtse Culturele leven.
Voor 25,- per jaar ben je al Vriend van Canta Utrecht. Een vriend mag gratis naar het zomer- of het kerstconcert. Bovendien krijg je 2 keer per jaar een digitale nieuwsbrief waarin je op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten van Canta Utrecht en de Zangschool.
Geef je op door een mailtje te sturen aan: cantautrecht@gmail.com.

Introductie-aanbod: als je nu Vriend wordt, geldt dit ook voor 2019.

Voorzitter: Jeike van der Ziel
Secrataris: Marieke Fleer